2013. 12. 19.

42.

Halihó! Ígéretemhez híven elhoztam a fotót az ajándékokról, amelyek szerencsére elnyerték mindenki tetszését, főként miután kiderült, hogy hűtőmágnesek:


Egyébként ma egészen jól szerepeltem a karácsonyi koncerten, valamint kiderült, hogy továbbjutottam az OKTV-n, ami azt jelenti, hogy elég sok biosz tanulás áll előttem... Igazából ez elég kevés, de nincs több mondandóm, úgyhogy be is fejezném, de hát olyan rövidke lett így e bejegyzés, hogy valamivel meg kell toldanom. Így hát megosztok veletek két viccet, egy hosszabbat, meg egy rövidebbet, valamint a titkot arról, hogy mit kell tennetek, ha egy sivatag közepén vagytok, egy éhes oroszlán néz veletek farkasszemet, és csak egy alma van nálatok odavarrva a zsebetekbe?

A HOSSZABB:
Az öreg székelyhez egy újságíró látogat le falura, hogy riportot készítsen kisiskolások részére.
- Kérem, mondja el egy napját!
- Hát édes fiam, reggel felkelek, megeszek egy fél oldal szalonnát. Megiszok rá 4-5 pálinkát...
- Na de bátyám, ezt így nem lehet, mondja inkább, hogy könyvet olvas.
- Jól van fiam. Tehát felkelek reggel, megeszek egy fél oldal szalonnát. Elolvasok 4-5 könyvet, aztán addig dolgozok kinn a szántón, amíg olyannyira megnő a tudásszomjam, hogy 5-6 könyvet ismét el kell olvasnom. Bele is szédülök a sok olvasásba, ezért lefekszem, pihenek egyet. Mikor felébredek, megeszek egy jó nagy darab csülköt 1 vekni kenyérrel. Ebéd után elmegyek a könyvtárba. A Pista már rendszerint ott vár. Együtt elolvasunk vagy 12-t, egészen addig, amíg a könyvtár bezár. Utána meg átmegyünk a Józsihoz, mert neki meg egész nyomdája van!
(Ezt Erdélyben elmeséltem a székely szállásadónknak, hát dőlt a nevetéstől. :D)

A RÖVIDEBB:
- Mi az abszolút csúszós?
- Szappanos hal egy vödör takonyban.

ÉS A TITOK:
Türelmesnek kell lennetek. A türelem rózsát terem, a töviseivel kiszabadíthatjátok az almát, amit ezek után eldobhattok. Az alma nem esik messze a fájától, szóval fölmásztok a fára, így lóvá tettétek az oroszlánt és kilovagolhattok a sivatagból! Ilyen egyszerű! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése