2013. 04. 02.

Csirke

Lehet, hogy ti már olvastátok, de én most találkoztam vele, és nagyon tetszik, úgyhogy kiteszem:

Miért ment át a csirke az úton?

ÓVÓNŐ: Hogy a másik oldalra jusson. 
PLATÓN: A közjó érdekében.
ARISZTOTELÉSZ: Ilyen a csirkék természete, átmennek az úton.
KARL MARX: Történelmi szükségszerűségből.
SADDAM HUSSEIN: Ez példa nélküli provokáció, így feljogosítva érezzük magunkat, hogy 50 tonna ideggázt dobjunk a csirkére.
JACK NICHOLSON: Mer' k***ára át akart. Ez a kib**zott igazság.
RONALD REAGAN: Elfelejtettem .
JAMES T. KIRK: Hogy eljusson oda, ahol csirke még nem járt azelőtt .
HIPPOKRATÉSZ: A hasnyálmirigyében termelődő váladék miatt.
MARTIN LUTHER KING: Már látom azt a világot, ahol minden csirke szabadon átmehet az úton anélkül, hogy célját fel kellene fednie.
MÓZES: és leszállt Isten a mennyekből és imigyen szóla a csirkéhez: "Bizony mondom neked, kelj át az úton!" és a csirke általkelt az úton, és nagy volt az öröm a mennyekben.
FOX MULDER: Saját szemeddel láttad, ahogy átment az úton. Még hány csirkét kell látnod ahhoz, hogy elhidd???
RICHARD M. NIXON: A csirke NEM ment át az úton.
MACHIAVELLI: Igaz, a csirke átment az úton. Ki törődik vele, hogy miért? A tény, hogy végül átjutott, igazolja minden cselekedetét.
FREUD: A puszta tény, hogy ennyire érdekel, miért ment át a csirke a túloldalra, elfojtott szexuális bizonytalanságodat tárja fel.
BILL GATES: Most fejeztük be az új Csirke Office 2000-t, amely nemcsak átmegy a túloldalra, de tojást tojik, nyilvántartja fontos iratait és kezeli a könyvelését.
BILL CLINTON: Fontos bejelentésem van. És megismétlem, hogy biztosan megértsek. Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a csirkével. Nem volt!
DARWIN: A csirkék évmilliók alatt természetes kiválasztódás útján oly módon fejlődtek, amely felruházza őket a túloldalra való átkelés képességével.
EINSTEIN: Hogy most a csirke kelt át a túloldalra, vagy az út mozdult el a csirke alatt, ez viszonyítási pont kérdése.
BUDDHA: A puszta kérdés tagadja csirke mivoltodat.
ERNEST HEMINGWAY: Meghalni. Esőben.
RAMBO: Rosszul céloztam volna? 

CHUCK NORRIS: Mert megengedtem neki.

És végül, hogy valami saját szerzeménnyel is előrukkoljak, felteszem egy-két egészen jól sikerült rajzom fotóját (Előre is bocsi a béna minőségért.).
Spoke


Ezeket saját fotó alapján rajzoltam (és igen, 5-öst kaptam rá)


Ez csak egy fantáziarajz, ami megjelent előttem és muszáj volt lerajzolnom (egyébként nem vagyok ilyen borúlátó típus :D)


Ez pedig elég régi, még általánosból, amikor volt időm rajzolni... Hát igen, a régi szép idők, most már ritkán ülök le kedvtelésből rajzolni, habár a kötelezőket is szívesen csinálom, ha látok benne fantáziát.

És végül az elmaradhatatlan zeneszám. Biztosan rájöttetek, hogy igyekszem kevésbé ismert számokat megmutatni, mert én nagyon szeretem őket és szégyen, hogy sokan még csak nem is hallottak róluk. Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen, végül ezt választottam, remélem nektek is tetszik. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése